Passa al contingut principal

ESQUIADA 1R I 2N ESO 23/24

  ESQUIADA 1R I 2N ESO

DATES: 11,12,13 i 14 de març del 2024.

LLOC: Estació d'esquí de La Masella (Cerdanya).

ESTADA: Hotel Alp ***, a peu de pista, equipat amb sales de jocs, gimnàs, discoteca i piscina climatitzada. La Masella és una de les millors estacions d'esquí dels Pirineus.

PREU:  420€ esquí, 430 € snow. Pot variar lleugerament en funció dels alumnes inscrits.

El preu inclou:

              - 3 dies de pensió completa (del sopar de dimarts al dinar de divendres).

              - 9 hores de classes amb monitors (3 al dia: dues hores al matí i una a la tarda).

              - 3 forfets.

              - Viatges en bus d'anada i tornada.

              - Lloguer del material (esquís/snowboard, botes, pals i casc).

              - Assegurances.


És una sortida amb objectius ben clars: iniciar-se o perfeccionar en l'esport de l'esquí, educar-se en la convivència i aprendre a ser més autònoms, sempre sota la mirada atenta del professorat acompanyant i dels monitors d'esquí. 


Aquesta esquiada serà exclusivament per l’alumnat de 1r i 2n d’ESO. S’ofertaran 130 places. 


Els interessats caldrà que reserveu plaça omplint aquest formulari (https://forms.gle/JZHQZwvuGrDHaEar8), que es tancarà el 23 d’octubre. 

L’alumnat que s’ha inscrit tindrà reservada la plaça quan, omplert el formulari, faci el pagament de 150€. El segon pagament es farà efectiu abans del 11 de desembre (ja ho comunicarem amb una segona circular). 

Els diners de la reserva pagats (150€) es podran retornar si l’alumne/a es dona de baixa abans del 17 de novembre i sempre que aquest fet no impliqui la pujada de preu per als seus company/es. Aquesta baixa s’ha de comunicar primer al departament d’educació física a través d’aquest correu .


La reunió per a més informació i aclariment de dubtes amb les famílies la durem a terme el dijous 22 de febrer a les 19:00 hores a la Sala Miró. Us ho recordarem en una segona circular que farem arribar als inscrits al novembre on s'exposaran les instruccions pertinents i el llistat del material que cal dur a la sortida.


Tingueu en compte que l’alumnat 1r d'ESO també participen en el CRÈDIT DE SÍNTESI al mes de juny en una estada fora del centre.


Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos i restem a la vostra disposició

Atentament,

Departament d’Educació Física INS ANTONI DE MARTÍ I FRANQUÈS


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

2n TRIATLÓ MARTÍ I FRANQUÈS.

 Dijous dia 5 d'octubre l'alumnat de 1r de Batxillerat del centre a celebrat el 2n TRIATLÓ INS MARTÍ I FRANQUÈS. Ha estat tot un èxit. Han participat 150 triatletes, ens categoria femenina, masculina i per equips i 100 organitzadors, realitzant totes tasques de control, avituallament, sortides, premsa, comunicació, música, socorrisme i salut, boxes, mecànica,.. Aquí teniu  totes les fotos . I les classificacions I el video

II JORNADES D'ATLETISME

Divendres 6 de maig s'ha celebrat el primer dia de les II Jornades d'Atletisme INS Antoni de Martí i Franquès a l'estadi Natalia Rodríguez de Campclar. Aquesta activitat és la cloenda de diverses unitats didàctiques treballades en alguns cursos a la matèria d'Educació Física: -Unitat didàctica Atletisme I. Curses (1r d'ESO). -Unitat didàctica Atletisme II. Concursos: salts i llançaments (2n d'ESO). -Unitat didàctica d' Organització d'esdeveniments esportius  (4t d'ESO). L'alumnat de 4t ha desenvolupat les diferents tasques d'organització d'un esdeveniment com aquest: han estat jutges de les diferents proves, entrenadors i guies del equips de 2n; han fet tasques de premsa i publicitat, de disseny dels dorsals, d'elaboració de les classificacions i de lliurament de trofeus; i d'infermeria, d'avituallament i de cerca de patrocinadors. L'alumnat de 2n han estat els atletes de les 7 proves: 60 metres llisos, 1000 metres llis

L'ALUMNAT DE 1r DE BATXILLERAT PRACTICA ESPORTS NÀUTICS AL RCNT

 Comencem les sessions d'esports nàutics al RCNT. L'alumnat practica pàdel surf, pàdel XL, llagut i caiac durant tots el matí.         Una bona activitat per conèixer a tothom i agafar energia!! Aquí teniu totes les fotos del primer dia. 1r Batx  B i C Cliqueu aquí per veure les del dimarts. Grups D i E