Passa al contingut principal

CURS DE MONITOR/A D’ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L’ÀMBIT POLIESPORTIU

 Ens plau informar-vos que el Consell Esportiu del Tarragonès, amb el suport de l’Institut Torredembarra i de l’Ajuntament de Torredembarra i amb conveni i l’autorització de l’Escola Catalana de l’Esport (ECE), convoca un nova edició del CURS DE MONITOR/A D’ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L’ÀMBIT POLIESPORTIU, amb els seus quatre blocs preceptius.

Recordem que aquesta formació faculta als alumnes a que puguin donar-se d’alta al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).

 

Aquest registre habilita professionalment per a poder treballar, en aplicació de la regulació vigent, com a monitor/a d’activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure, dirigides a menors de 18 anys, en centres educatius, AMPA’s, ajuntaments i patronats municipals d’esports, consells esportius, clubs i altres entitats esportives. També habilita per treballar als períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

 

Per acreditar la superació del curs i accedir a la certificació de la formació és IMPRESCINDIBLE haver realitzat satisfactòriament tots els següents blocs:

-          BLOC GENERAL CIATE. 15h.

-          BLOC ESPECÍFIC DE CIATE EN JOC I ESPORT. 35h.

-          BLOC ESPECÍFIC DE GESTIÓ DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES. 35h.

-          CURS DE PROCEDIMENTS DE TÈCNIQUES I RECURSOS DE PRIMERS AUXILIS, 15h (és necessari haver fet els blocs anteriors).

 

-          PERÍODE DE PRÀCTIQUES de 150 hores o CERTIFICAT D’EXPERIÈNCIA EQUIVALENT.

 

La formació, programada de manera intensiva, es desenvoluparà del 16 de desembre de 2023 al 5 de gener de 2024 a l’Institut Torredembarra, a la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra i puntualment una sessió a l’Institut Collblanc de la Canonja, segons programació.

 

Tota la informació corresponent a la convocatòria, els documents addicionals, el temari dels diferents blocs i el calendari, es pot consultar al següent enllaç de la nostra web:

https://www.cetarragones.cat/formacio/cursos-de-monitors/curs-monitora-dactivitats-de-dinamitzacio-en-lambit-poliesportiu-registre-ropec/

 

INSCRIPCIÓ.

Online, accedint al següent enllaç: https://shre.ink/UetY

Termini: la inscripció restarà oberta fins cobrir les places convocades o, si no fos el cas, fins el dimarts anterior a l’inici del curs: 12.12.23Places limitades.

Pagament mitjançant targeta de crèdit al moment de realitzar la inscripció.

 

Més informació a Consell Esportiu del Tarragonès, C/Zamenhoff, 5. Tarragona

www.cetarragones.cat – 977 249 484 – info@cetarragones.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

2n TRIATLÓ MARTÍ I FRANQUÈS.

 Dijous dia 5 d'octubre l'alumnat de 1r de Batxillerat del centre a celebrat el 2n TRIATLÓ INS MARTÍ I FRANQUÈS. Ha estat tot un èxit. Han participat 150 triatletes, ens categoria femenina, masculina i per equips i 100 organitzadors, realitzant totes tasques de control, avituallament, sortides, premsa, comunicació, música, socorrisme i salut, boxes, mecànica,.. Aquí teniu  totes les fotos . I les classificacions I el video

II JORNADES D'ATLETISME

Divendres 6 de maig s'ha celebrat el primer dia de les II Jornades d'Atletisme INS Antoni de Martí i Franquès a l'estadi Natalia Rodríguez de Campclar. Aquesta activitat és la cloenda de diverses unitats didàctiques treballades en alguns cursos a la matèria d'Educació Física: -Unitat didàctica Atletisme I. Curses (1r d'ESO). -Unitat didàctica Atletisme II. Concursos: salts i llançaments (2n d'ESO). -Unitat didàctica d' Organització d'esdeveniments esportius  (4t d'ESO). L'alumnat de 4t ha desenvolupat les diferents tasques d'organització d'un esdeveniment com aquest: han estat jutges de les diferents proves, entrenadors i guies del equips de 2n; han fet tasques de premsa i publicitat, de disseny dels dorsals, d'elaboració de les classificacions i de lliurament de trofeus; i d'infermeria, d'avituallament i de cerca de patrocinadors. L'alumnat de 2n han estat els atletes de les 7 proves: 60 metres llisos, 1000 metres llis

L'ALUMNAT DE 1r DE BATXILLERAT PRACTICA ESPORTS NÀUTICS AL RCNT

 Comencem les sessions d'esports nàutics al RCNT. L'alumnat practica pàdel surf, pàdel XL, llagut i caiac durant tots el matí.         Una bona activitat per conèixer a tothom i agafar energia!! Aquí teniu totes les fotos del primer dia. 1r Batx  B i C Cliqueu aquí per veure les del dimarts. Grups D i E