Passa al contingut principal

II JORNADES D'ATLETISME

Divendres 6 de maig s'ha celebrat el primer dia de les II Jornades d'Atletisme INS Antoni de Martí i Franquès a l'estadi Natalia Rodríguez de Campclar.

Aquesta activitat és la cloenda de diverses unitats didàctiques treballades en alguns cursos a la matèria d'Educació Física:

-Unitat didàctica Atletisme I. Curses (1r d'ESO).

-Unitat didàctica Atletisme II. Concursos: salts i llançaments (2n d'ESO).

-Unitat didàctica d'Organització d'esdeveniments esportius (4t d'ESO).

L'alumnat de 4t ha desenvolupat les diferents tasques d'organització d'un esdeveniment com aquest: han estat jutges de les diferents proves, entrenadors i guies del equips de 2n; han fet tasques de premsa i publicitat, de disseny dels dorsals, d'elaboració de les classificacions i de lliurament de trofeus; i d'infermeria, d'avituallament i de cerca de patrocinadors.

L'alumnat de 2n han estat els atletes de les 7 proves: 60 metres llisos, 1000 metres llisos, salt de llargada, salt d'alçada, llançament de pes, llançament de disc i curses de relleus 4x100m.

En total, reunim més de 200 alumnes cada diada. Tots ells treballen en equip per tal d'aconseguir un objectiu final: cooperar, aprendre, competir i gaudir de l'activitat física i l'esport.

L'AMPA del centre ha patrocinat l'esdeveniment, conjuntament amb altres entitats de la ciutat que hi han col·laborat: Viding Sant Jordi, Salting Tàrraco, BASF, Copisteria BOU, Club Atletisme Tarragona, Club Gimnàstic de Tarragona, Universitat Rovira i Virgili i Fundació " La Caixa".

Agraïm al professorat acompanyant el seu suport, a les mares de l'AMPA la seva col·laboració, a Josep Maria Mateu del Club Atletisme Tarragona i a Sebastià Gilart del Nàstic per l'assessorament en les proves, i també als atletes Joan Sinfreu i Joan Martorell (del CAT) per les seves observacions pràctiques.

Aquí us deixem totes les fotos i vídeos de les jornadesComentaris

Entrades populars d'aquest blog

2n TRIATLÓ MARTÍ I FRANQUÈS.

 Dijous dia 5 d'octubre l'alumnat de 1r de Batxillerat del centre a celebrat el 2n TRIATLÓ INS MARTÍ I FRANQUÈS. Ha estat tot un èxit. Han participat 150 triatletes, ens categoria femenina, masculina i per equips i 100 organitzadors, realitzant totes tasques de control, avituallament, sortides, premsa, comunicació, música, socorrisme i salut, boxes, mecànica,.. Aquí teniu  totes les fotos . I les classificacions I el video

ESQUIADA 1r CICLE D'ESO

 L'alumnat de 1r i 2n d'ESO va gaudir de tres dies d'esquí a la Masella. Uns dies fantàstics, ple de grans experiències i enormes reptes!. Aquí teniu algunes fotos de la sortida

L'ALUMNAT DE 1r DE BATXILLERAT PRACTICA ESPORTS NÀUTICS AL RCNT

 Comencem les sessions d'esports nàutics al RCNT. L'alumnat practica pàdel surf, pàdel XL, llagut i caiac durant tots el matí.         Una bona activitat per conèixer a tothom i agafar energia!! Aquí teniu totes les fotos del primer dia. 1r Batx  B i C Cliqueu aquí per veure les del dimarts. Grups D i E