Passa al contingut principal

II JORNADES D'ATLETISME

Divendres 6 de maig s'ha celebrat el primer dia de les II Jornades d'Atletisme INS Antoni de Martí i Franquès a l'estadi Natalia Rodríguez de Campclar.

Aquesta activitat és la cloenda de diverses unitats didàctiques treballades en alguns cursos a la matèria d'Educació Física:

-Unitat didàctica Atletisme I. Curses (1r d'ESO).

-Unitat didàctica Atletisme II. Concursos: salts i llançaments (2n d'ESO).

-Unitat didàctica d'Organització d'esdeveniments esportius (4t d'ESO).

L'alumnat de 4t ha desenvolupat les diferents tasques d'organització d'un esdeveniment com aquest: han estat jutges de les diferents proves, entrenadors i guies del equips de 2n; han fet tasques de premsa i publicitat, de disseny dels dorsals, d'elaboració de les classificacions i de lliurament de trofeus; i d'infermeria, d'avituallament i de cerca de patrocinadors.

L'alumnat de 2n han estat els atletes de les 7 proves: 60 metres llisos, 1000 metres llisos, salt de llargada, salt d'alçada, llançament de pes, llançament de disc i curses de relleus 4x100m.

En total, reunim més de 200 alumnes cada diada. Tots ells treballen en equip per tal d'aconseguir un objectiu final: cooperar, aprendre, competir i gaudir de l'activitat física i l'esport.

L'AMPA del centre ha patrocinat l'esdeveniment, conjuntament amb altres entitats de la ciutat que hi han col·laborat: Viding Sant Jordi, Salting Tàrraco, BASF, Copisteria BOU, Club Atletisme Tarragona, Club Gimnàstic de Tarragona, Universitat Rovira i Virgili i Fundació " La Caixa".

Agraïm al professorat acompanyant el seu suport, a les mares de l'AMPA la seva col·laboració, a Josep Maria Mateu del Club Atletisme Tarragona i a Sebastià Gilart del Nàstic per l'assessorament en les proves, i també als atletes Joan Sinfreu i Joan Martorell (del CAT) per les seves observacions pràctiques.

Aquí us deixem totes les fotos i vídeos de les jornadesComentaris

Entrades populars d'aquest blog

2n TRIATLÓ MARTÍ I FRANQUÈS.

 Dijous dia 5 d'octubre l'alumnat de 1r de Batxillerat del centre a celebrat el 2n TRIATLÓ INS MARTÍ I FRANQUÈS. Ha estat tot un èxit. Han participat 150 triatletes, ens categoria femenina, masculina i per equips i 100 organitzadors, realitzant totes tasques de control, avituallament, sortides, premsa, comunicació, música, socorrisme i salut, boxes, mecànica,.. Aquí teniu  totes les fotos . I les classificacions I el video

L'ALUMNAT DE 1r DE BATXILLERAT PRACTICA ESPORTS NÀUTICS AL RCNT

 Comencem les sessions d'esports nàutics al RCNT. L'alumnat practica pàdel surf, pàdel XL, llagut i caiac durant tots el matí.         Una bona activitat per conèixer a tothom i agafar energia!! Aquí teniu totes les fotos del primer dia. 1r Batx  B i C Cliqueu aquí per veure les del dimarts. Grups D i E