Passa al contingut principal

ESPORTS NÀUTICS

L'ALUMNAT DE 1r DE BATXILLERAT PRACTIQUEN ESPORTS NÀUTICS

Entres els dies 6 i 11 d'octubre el departament d'educació física ha organitzat al Reial Club de Vela de Tarragona unes sessions d'iniciació al paddle surf o surf de rem, SUP XL, caiac i llaüt.

 
FEINA PER A L'ALUMNAT QUE NO HA REALITZAT LA SORTIDATREBALL ALTERNATIU A  LA SORTIDA D’ACTIVITATS NÀUTIQUES.  1r BAT

Nom:                                                                Curs:                         Data:


1.Quines són les diferències que consideres més importants entre el paddle surf i  el Paddle surf “XL”?
Raona la teva resposta explicant les diferències entre el material i nombre de practicants, per exemple, i en relació a les diferències a nivell del practicant.
2.Existeixen diferents modalitats de caiacs; busca informació al respecte i explica les característiques més importants de cada modalitat.


3.Explica en que consisteix el windsurf i explica tots els elements que conformen un equip de windsurf.
4.Explica les característiques més importants del llagut.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPORTS NÀUTICS AL RCNT

  L'alumnat de 1r de Batxillerat comença les activitats programades pel departament d'Educació Física anant a fer esports nàutics al RCNT. La millor manera d'iniciar un curs ple d'aventures!. Per veure totes les fotos dels grups A i B  cliqueu aquí Per veure les fotos dels grups G i H  cliqueu aquí . Per veure les fotos dels grups E i F  cliqueu aquí Per veure les fotos dels grups C i D  cliqueu aquí.

FITNESS AL BATXILLERAT

L'alumnat de 1r de Batxillerat treballa la unitat didàctica de noves tendències de l'activitat física fent sis sessions de fitness al centre esportiu Viding. Cada sessió aporta una visió diferent de les possibilitats de realitzar activitat física a un centre esportiu. Podeu veure les fotos ciclant a cada activitat: 1ª setmana: Cross 2ona setmana: Ciclo 3ª setmana: Activitats aquàtiques 4ª sessió: Balance 5ena: Sh'bam/ Zumba 6ena: Combat

II JORNADES D'ATLETISME

Divendres 6 de maig s'ha celebrat el primer dia de les II Jornades d'Atletisme INS Antoni de Martí i Franquès a l'estadi Natalia Rodríguez de Campclar. Aquesta activitat és la cloenda de diverses unitats didàctiques treballades en alguns cursos a la matèria d'Educació Física: -Unitat didàctica Atletisme I. Curses (1r d'ESO). -Unitat didàctica Atletisme II. Concursos: salts i llançaments (2n d'ESO). -Unitat didàctica d' Organització d'esdeveniments esportius  (4t d'ESO). L'alumnat de 4t ha desenvolupat les diferents tasques d'organització d'un esdeveniment com aquest: han estat jutges de les diferents proves, entrenadors i guies del equips de 2n; han fet tasques de premsa i publicitat, de disseny dels dorsals, d'elaboració de les classificacions i de lliurament de trofeus; i d'infermeria, d'avituallament i de cerca de patrocinadors. L'alumnat de 2n han estat els atletes de les 7 proves: 60 metres llisos, 1000 metres llis