Passa al contingut principal

TREBALL COMPLEMENTARI: ESPORTS NÀUTICSTREBALL COMPLEMENTARI: ESPORTS NÀUTICS

Per tal de compensar els aprenentatges i habilitats adquirits durant la sortida al Reial Club Nàutic de Tarragona dins de l’assignatura d’Educació Física, aquells alumnes que no hi hagin assistit hauran de realitzar un treball complementari sobre esports nàutics, activitat que incloem dins del bloc de continguts d’activitats al medi natural, el qual treballarem a classe.

Aquest treball haurà de desenvolupar una unitat didàctica que constarà de quatre sessions de caiac o pàdel-surf on plasmar la progressió i aprenentatge de la tècnica de navegació. El treball seguirà els següents punts:

  1. ·         Tapa amb el nom del treball, el nom i curs de l’alumne.
  2. ·         Índex.
  3. ·         Introducció (origen de l’esport escollit, concepte, tipus de material que s’utilitza, etc.)
  4. ·         Unitat didàctica
  5. ·         Bibliografia.

*El treball ha de tenir un mínim de 8 pàgines.

Model de sessió:


1.       Objectiu de la sessió
2.       Material necessari
3.       Part inicial: un exercici d’escalfament específic
4.       Part principal: 2 exercicis per treballar l’objectiu proposat per la sessió.
5.       Part final: un exercici de tornada a la calma o recuperació.


*Cada exercici s’haurà d’explicar de forma teòrica i acompanyar-lo de fotos, dibuixos o gràfics que en facilitin la comprensió.
*Trobareu una graella de mostra per poder omplir les sessions de la unitat didàctica.

La data d’entrega del treball serà el dia 4 de novembre de 2016.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPORTS NÀUTICS AL RCNT

  L'alumnat de 1r de Batxillerat comença les activitats programades pel departament d'Educació Física anant a fer esports nàutics al RCNT. La millor manera d'iniciar un curs ple d'aventures!. Per veure totes les fotos dels grups A i B  cliqueu aquí Per veure les fotos dels grups G i H  cliqueu aquí . Per veure les fotos dels grups E i F  cliqueu aquí Per veure les fotos dels grups C i D  cliqueu aquí.

FITNESS AL BATXILLERAT

L'alumnat de 1r de Batxillerat treballa la unitat didàctica de noves tendències de l'activitat física fent sis sessions de fitness al centre esportiu Viding. Cada sessió aporta una visió diferent de les possibilitats de realitzar activitat física a un centre esportiu. Podeu veure les fotos ciclant a cada activitat: 1ª setmana: Cross 2ona setmana: Ciclo 3ª setmana: Activitats aquàtiques 4ª sessió: Balance 5ena: Sh'bam/ Zumba 6ena: Combat

II JORNADES D'ATLETISME

Divendres 6 de maig s'ha celebrat el primer dia de les II Jornades d'Atletisme INS Antoni de Martí i Franquès a l'estadi Natalia Rodríguez de Campclar. Aquesta activitat és la cloenda de diverses unitats didàctiques treballades en alguns cursos a la matèria d'Educació Física: -Unitat didàctica Atletisme I. Curses (1r d'ESO). -Unitat didàctica Atletisme II. Concursos: salts i llançaments (2n d'ESO). -Unitat didàctica d' Organització d'esdeveniments esportius  (4t d'ESO). L'alumnat de 4t ha desenvolupat les diferents tasques d'organització d'un esdeveniment com aquest: han estat jutges de les diferents proves, entrenadors i guies del equips de 2n; han fet tasques de premsa i publicitat, de disseny dels dorsals, d'elaboració de les classificacions i de lliurament de trofeus; i d'infermeria, d'avituallament i de cerca de patrocinadors. L'alumnat de 2n han estat els atletes de les 7 proves: 60 metres llisos, 1000 metres llis