Passa al contingut principal

JORNADA DE FITNES AL VIDING

L'ALUMNAT DE 1r DE BATXILLERAT VISITA EL CENTRE ESPORTIU VIDING PER TAL DE CONÈIXER LES NOVES TENDÈNCIES DEL FITNES

El departament d'Educació Física organitza sessions de dues hores amb l'objectiu que els alumnes experimentin les diferents modalitats del fitnes. 

La primera sessió s'ha fet el divendres 13 d'abril i han començat amb una explicació de com funciona el centre esportiu i de les seves diferents zones: cardiovasculars, tonificació, politges, zona de circuits, crossfit, etc. Després han fet un test d'alguna màquina per aprendre com poden treballar un grup muscular amb pes lliure, politges o màquines de resistència. Han seguit un circuit amb material, que aquesta vegada i degut a la pluja ha sigut indoor. Per acabar han realitzat una classe dirigida de body combat, primer una mica de tècnica i després amb coreografia. Un cop finalitzada l'activitat, una bona dutxa!
Aquí us deixem unes fotos per tal que us feu una idea.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPORTS NÀUTICS AL RCNT

  L'alumnat de 1r de Batxillerat comença les activitats programades pel departament d'Educació Física anant a fer esports nàutics al RCNT. La millor manera d'iniciar un curs ple d'aventures!. Per veure totes les fotos dels grups A i B  cliqueu aquí Per veure les fotos dels grups G i H  cliqueu aquí . Per veure les fotos dels grups E i F  cliqueu aquí Per veure les fotos dels grups C i D  cliqueu aquí.

FITNESS AL BATXILLERAT

L'alumnat de 1r de Batxillerat treballa la unitat didàctica de noves tendències de l'activitat física fent sis sessions de fitness al centre esportiu Viding. Cada sessió aporta una visió diferent de les possibilitats de realitzar activitat física a un centre esportiu. Podeu veure les fotos ciclant a cada activitat: 1ª setmana: Cross 2ona setmana: Ciclo 3ª setmana: Activitats aquàtiques 4ª sessió: Balance 5ena: Sh'bam/ Zumba 6ena: Combat

II JORNADES D'ATLETISME

Divendres 6 de maig s'ha celebrat el primer dia de les II Jornades d'Atletisme INS Antoni de Martí i Franquès a l'estadi Natalia Rodríguez de Campclar. Aquesta activitat és la cloenda de diverses unitats didàctiques treballades en alguns cursos a la matèria d'Educació Física: -Unitat didàctica Atletisme I. Curses (1r d'ESO). -Unitat didàctica Atletisme II. Concursos: salts i llançaments (2n d'ESO). -Unitat didàctica d' Organització d'esdeveniments esportius  (4t d'ESO). L'alumnat de 4t ha desenvolupat les diferents tasques d'organització d'un esdeveniment com aquest: han estat jutges de les diferents proves, entrenadors i guies del equips de 2n; han fet tasques de premsa i publicitat, de disseny dels dorsals, d'elaboració de les classificacions i de lliurament de trofeus; i d'infermeria, d'avituallament i de cerca de patrocinadors. L'alumnat de 2n han estat els atletes de les 7 proves: 60 metres llisos, 1000 metres llis