Passa al contingut principal

TEMES DEL TREBALL DE RECERCA. CURS 2020/21


DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ FÍSICA.
TREBALL RECERCA CURS 2020/21

ÀMBITS
TEMES
Lesions esportives i recuperacions.      Examen de lesions i proposta de readaptació esportiva.

Nutrició.

      Anàlisi de comportaments alimentaris en diferents col·lectius: nens, adolescents, esportistes, persones amb malalties, tercera edat... Propostes de millora.
      Estudi de projectes que s’estan duent a terme  actualment per millorar l’educació nutricional de la societat. Anàlisi i comparació de tots ells, propostes de millora i adequació al nostre entorn.
Oferta esportiva al municipi o barri determinat.
      Recerca de l’oferta d’activitat física que hi ha al municipi i comprovació de l’adequació a la demanda existent. Proposta d'un pla per dinamitzar l’activitat física entre els joves del municipi.
Oferta d’activitat física per a una persona amb diferents capacitats.
      Tria de la capacitat  i consegüent anàlisi. Cerca d’un cas real i estudi: com viu el dia a dia, si realitza algun esport o altres activitats. 
      Anàlisi del projecte de l’equip de futbol  Nàstic Genuine.
Dona i esport
      Discriminació de la dona al món de l’esport i proposta de millora.
      Quina repercussió  mediàtica té la dona al món de l’esport, anàlisi.
Programació d’activitats físiques per a qualsevol grup d’edat.

      Estudi del procés de realització d’un programa, projecte d’activitats esportives o torneig esportiu tot portant-lo a la pràctica.
Noves tendènies esportives.
      Estudi de les noves tendències esportives i com s’arrelen a la societat actual.
Noves tècnologies.
      Estudi del paper de les noves tecnologies dins del rendiment esportiu.
L’activitat física en diferentes grups amb patologies.
      Obesitat.
      Diabetis.
      Asma.
      Transtorns alimentàris.
L’esport com a eina d’integració social.
      Pla de promoció esportiva a presons, centres de rehabilitació o en col·lectius socials marginats.
Jocs del Mediterrani 2018.
      Jocs del mediterrani 2018: repercussió esportiva a la ciutat.
Preparació física esportiva específica d’una determinada disciplina esportiva.
      A triar per l’alumnat.CRITERIS DE SELECCIÓ DE L’ALUMNAT
-       No s’acceptaran temes que el professorat consideri poc adients per un treball de recerca de batxillerat.
-       En cas que hi hagi més peticions que oferta es prioritzarà l’alumnat que tingui millor nota en educació física a 1r de Batxillerat.


NORMATIVA.
-       No es pot canviar el tema una vegada escollit si no és una proposta feta pel professorat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPORTS NÀUTICS AL RCNT

  L'alumnat de 1r de Batxillerat comença les activitats programades pel departament d'Educació Física anant a fer esports nàutics al RCNT. La millor manera d'iniciar un curs ple d'aventures!. Per veure totes les fotos dels grups A i B  cliqueu aquí Per veure les fotos dels grups G i H  cliqueu aquí . Per veure les fotos dels grups E i F  cliqueu aquí Per veure les fotos dels grups C i D  cliqueu aquí.

FITNESS AL BATXILLERAT

L'alumnat de 1r de Batxillerat treballa la unitat didàctica de noves tendències de l'activitat física fent sis sessions de fitness al centre esportiu Viding. Cada sessió aporta una visió diferent de les possibilitats de realitzar activitat física a un centre esportiu. Podeu veure les fotos ciclant a cada activitat: 1ª setmana: Cross 2ona setmana: Ciclo 3ª setmana: Activitats aquàtiques 4ª sessió: Balance 5ena: Sh'bam/ Zumba 6ena: Combat

II JORNADES D'ATLETISME

Divendres 6 de maig s'ha celebrat el primer dia de les II Jornades d'Atletisme INS Antoni de Martí i Franquès a l'estadi Natalia Rodríguez de Campclar. Aquesta activitat és la cloenda de diverses unitats didàctiques treballades en alguns cursos a la matèria d'Educació Física: -Unitat didàctica Atletisme I. Curses (1r d'ESO). -Unitat didàctica Atletisme II. Concursos: salts i llançaments (2n d'ESO). -Unitat didàctica d' Organització d'esdeveniments esportius  (4t d'ESO). L'alumnat de 4t ha desenvolupat les diferents tasques d'organització d'un esdeveniment com aquest: han estat jutges de les diferents proves, entrenadors i guies del equips de 2n; han fet tasques de premsa i publicitat, de disseny dels dorsals, d'elaboració de les classificacions i de lliurament de trofeus; i d'infermeria, d'avituallament i de cerca de patrocinadors. L'alumnat de 2n han estat els atletes de les 7 proves: 60 metres llisos, 1000 metres llis